Creation: Free Design

Assortiment

Onze assortiment Medinilla bestaat uit drie verschillende soorten:

Medinilla 8066Medinilla magnifica
Dit is de traditionele Medinilla Magnifica zoals deze ook in de oerwouden van de Filipijnen te vinden zijn. Deze plant kenmerkt zich door de grote bloem met een mooie zacht roze kleur. Van oudsher worden deze planten geleverd met 2 etages hoog waar zich 2 tot en met 8 bloemen in bevinden. In 2006 hebben we de ‘Pinatubo’ geïntroduceerd. Dit is een plant met 1 etage waar 2 tot en met 5 bloemen in zitten. Deze compact vorm is populair vanwege de interessante prijs en het gemak waarmee hij te plaatsen is in een interieur.

 

flamencoMedinilla magnifica ‘Flamenco’
Dit is het eerste resultaat uit ons veredelingsprogramma. Deze bijzondere nieuwkomer onderscheidt zich door de intens roze kleur, niet alleen van de bloem maar ook van de bloemsteel. Dit geeft een mooi contrast met het ronde donkere opstaande blad. Deze noviteit is ook 2 etages hoog en heeft 2 tot en met 6 bloemen.

 


medinilla lambada2Medinilla Lambada
Medinilla Lambada is de meeste recente introductie. Dit soort onderscheidt zich door zijn compacte groei, klein rond blad en een charmante bloem. De Lambada is in 2017 beperkt te verkrijgen in een 14 cm pot met 2 tot en met 5 bloemen.

 klik hier voor enkele highlights uit het assortiment

 

Voor nog meer specifieke informatie over ons assortiment verwijs ik u door naar ons totale aanbod wat te vinden is op www.floraplanet.nl, www.floraxchange.nl of https://shop.plantconnect.nl/